„Добрички панаир“ АД организира Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”

За 26-та поредна година „Добрички панаир“ АД организира Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което ще се проведе в периода 28 – 31 август в СК „Простор” гр. Добрич.

Официалното откриване е предвидено за 28 август 2018 г. от 10:00 ч.

Тематиката на изложението, както всяка година е едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране и обеззаразяване на семена, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, резервни части, масла и смазочни материали, автомобили. Интерес за участие са заявили фирми предлагащи етерично – маслени култури към които все повече земеделци в Добруджа се насочват, както и техника за обслужването им. До момента  отчитаме  20%  ръст на фирми,  които за първи път ще участват на изложението. Директно участие са заявили фирми от Гърция, Турция, Украйна и Румъния.

Сред поканените гости на изложението  са Министър на земеделието и храните, изп. директор на ДФ „Земеделие“, Областен управител на гр. Добрич, Кмет на гр. Добрич, Народни представители на Добричка област и посланици на различни държави.

На официална вечеря ще бъдат връчени наградите на Добрички панаир АД.