“Каварна СОТ No Limit” спечели коледния турнир по футбол

Отборът на Каварна СОТ No Limit спечели коледния турнир по футбол в зала за 2018 г, който се проведе от 10 до 16 декември в спортна зала „Олимпиада”.

В много качествен двубой тимът на победителите спечели с категоричното 4:0. Трети в крайното класиране се наредиха тима на „Подлеза“ след служебна победа в мачът за трето място срещу „Калацерка“.

За поредна година любителите на футболната игра станаха свидетели на много качествени двубои, но всичките в духа на спортсменството и приятелството, с което всички състезатели превърнаха турнира в спортен празник, на който зрителите идваха с интерес да наблюдават двубоите.

Голмайстор на турнира стана Любомир Костов от отбора победител с 13 точни попадения, а за вратар на турнира беше определен стража на „Подлеза“- Иван Иванов . Пламен Атанасов от „Свети Георги“ получи приза за най-полезен състезател, а отборът на „Калацерка“ грабна приза за Феър Плей.

За най-красив гол на турнира бе определена задната ножица на Дарин Андонов от отбора на „Подлеза“.Всички победители и отличени получиха купи, статуетки, грамоти и парични награди осигурени от община Каварна.