Програмата за мачовете на УЕФА, които ще се играят на стадион „Калиакра“ ще бъде обявена до дни

Изтеглиха жребия за Европейското първенство по футбол за девойки до 17 години

Футболната легенда и настоящ член на Изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов , и членът на Комисията по женски футбол към УЕФА Лаура Макалистър изтеглиха жребия за Европейското първенство по футбол за девойки до 17 години, на което община Каварна ще бъде домакин през месец май.

„Благодаря за доверието, което УЕФА ни гласува, както и за изключителната подкрепа от страна на местната власт в лицето на Община Добрич, Община Каварна, Община Балчик и нашите домакини от Албена АД“, заяви Емил Костадинов на церемонията за тегленето на жребия за финалите на Евро 2019. Кметът на община Каварна бе официален гост на церемонията, заедно с представители на останалите градове и футболни клубове, чиито стадиони ще домакинстват мачовете от първенството.

След определянето на финалните две групи за първенството Община Каварна получи плакет от Българския футболен съюз „С благодарност за приноса към развитието на българския футбол“.

След броени дни ще бъде обявена програмата за мачовете, които ще се проведат на стадион „Калиакра“ и останалите стадиони.