Четири дни забавление, емоции,  музика и приключения на арт феста в Тюленово

SONY DSC

Изкуството среща морето  на Тюленово Арт фест 2018, за четвърта поредна година.  Фестивалът се провежда от днес до неделя (19 август) в китното шабленско село.

Форумът започна с изпълнения  на кънтри певицата Лили Друмева от София. Тя представи микс от свои любими песни в кънтри стил, ирландска музика и авторски композиции.

В тазгодишното издание на Тюленово Арт фест организаторите са наблегнали върху народната музика. Много народни песни, хоротека, гайди, родопски песни и изпълнения на акустична китара очакват посетителите.

„Очакват  ви много емоции, добри срещи, добри приятели, хубава музика, среща на изкуството на един невероятен бряг , едно съкровище,  което е част от България”, заяви Мариян Желев – организатор на фестивала.

Жителите и гостите на село Тюленово могат да разгледат изложбата „Картини от тюленово”, или да намерят интересно четиво в книжарницата пред открито море на сцената до рибарския залив.

Интересни акценти от програмата са вечерта на занаятите, в която участие ще вземат творци от базара, концертът на групата на Таралежков  и конкурсът за най-добра рибена чорба.