Протестиращи във Варна отвратени от Гуцанов и Копейкин, изгонили ги от шествието снощи

Протестиращи във Варна против третото правителство на ГЕРБ са отвратени от председателя на градската структура на БСП в морската столица – Борислав Гуцанов, и Копейкин. От публикация в социалната мрежа става ясно, че двамата са се опитали да яхнат спонтанната реакция на варненци като партийни лидери.

Ето и публикацията:

гуцанов

За 14 часа публикацията има 144 споделяния и 111 коментара. Голямата част от тях са повече от показателни:

Siyana Yanakieva Щом хлебарката Гуцанов е изпълзял от дупката, значи му е замирисало на далавера! Да се промуши някак в суматохата, да крадне власт, парици, каквото и да е. Последният път като се появи на протест 2013, открадна осмиващите го плакати! Ако си спомнят някои какъв майтап беше! Се го тегли тая неистова страст поне един конец от властта да дърпа! Успя с проекта “Възраждане”, протежето му Костадинов цъфти и вързва баламурници! Гуцанов определено е решил, че е време да получи плодовете за своите усилия!

Александър Цветков Гуцанов да води протест срещу мафията е същото като Пеевски да щурмува сараите в Росенец…

Eli Savov Познавам хора, които искат да отидат на протеста, и заради тези не ходят. Много жалко

Martina Yordanova Днес бяха изгонени за малко. Ако утре сме повече може да е завинаги!

Стилияна Дадалева Аааау, пръдльото, дето не плаща заплати. Да ти се затъкнат дано.

Юлиян Минчев Абсолютна наглост,не трябва да допуснем тези протести да се „яхват“ и дори водят от тези паразити!

Припомняме, че „медузата“ Борислав Гуцанов предложи за кандидат-кмет на Варна от БСП на последните избори Костадин Костадинов.

Кандидатурата му и цялата листа общински съветници, подредена от Гуцанов, бяха бламирани. Кандидатите се определиха от централата на „Позитано“.

Отдавна на всички е ясно, че Гуцанов използва БСП като марка за развитието на собствения си бизнес.

В тази си цел, той не се свени от нищо. Множеството му неправомерни действия, включително – декларирането на „мъртви души“ за членове на БСП-Варна, и финансови врътки, доведоха до свалянето на политическото доверие за него от Изпълнителното бюро на столетната партия.

И на последните местни избори „лидерът“ на БСП-Варна, заедно с новите си дружки – Красимир Янков и Албена Шавел, направиха всичко по силите си, за да не спечели кандидатът на БСП за кмет на Варна.