Ново ръководство избира общинската структура на ГЕРБ в Каварна

Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ГЕРБ в община Каварна.

Общинският ръководител Росен Димов направи отчет за изтеклия мандат.

Той припомни проблемите, пред които бе изправена местната партийна организация непосредствено преди местните избори през 2015 г. Както и набелязаните след това мерки за оздравяване на структурата. Росен Димов отчете, че се провежат ежеседмични срещи между членове и симпатизанти. Открити са приемни на общинските съветници от ГЕРБ – Каварна, както и на народните представители. Той направи отчет и за дейността на партийната структура, приоритет за която са благотворителните инициативи.

Част от приоритетите за работа през 2018 г. са повече срещи с жителите на общината, по-чести срещи в селата и увеличаване на членската маса.

Бяха издигнати три номинации за общински ръководител и пет за организационен секретар. За членове на общинското ръководство бяха направени седем предложения. Решението за общинското ръководство ще бъде утвърдено от ИК на ГЕРБ.
На събранието присъстваха народният представител Даниела Димитрова, административният секретар на областното ръководство Кина Драгнева и Васил Василев – член на областното ръководство на ГЕРБ.