ГЕРБ – Каварна откри новия си офис в града

Нов офис на ГЕРБ бе открит днес в крайморския град. На церемонията присъстваха народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.

По случай откриването на новия офис бе отслужен празничен водосвет от отец Павел от Шабла.

„Надявам се това ново начало, този нов офис да се превърне във средище на различни идеи, място за сблъсък на виждания и гледни точни, но все пак искрено се надявам да стане и място на консенсус”, заяви Йордан Стоянов – председател на ГЕРБ – Каварна. „Следващата година ни предстоят две много важни битки. Първата – предстоят ни европейките избори, изключително важно е да бъдем мотивирани, сплотени и готови, защото зад нас стоят не само нашите лични съдби, не само на България, а и на цяла Европа. Втората битка, която ни предстои – това е тази за местните власти. Мисля, че няма по-добра мотивация от примера и ние в Каварна сме добър пример за мотивация. Надявам се да успея да предам частица от моята вяра, страст и хъс, да успеем да се сплотим, да се подготвим и да победим”, допълни той.

На откриването присъстваха народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, гости от Добрич, Варна, Балчик, както и членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в Каварна.

„Пожелавам ви в този офис да се събирате, да говорите и да правите така, че идеите на ПП ГЕРБ да се върнат на нивото, на което са били в Каварна и хората да повярват, че ние сме алтернативата на тоя град за по-доброто му управление, заяви вицеадмирал Пламен Манушев.

Новооткритият офис на политическа партия ГЕРБ се намира на улица „България” 57, на партера на Сити Център – Каварна.