Милица Гладнишка и Васил Петров ще гостуват в Каварна с концерт – спектакъла „Бар на края на света“

Снимка: RADIAN.BG

Милица Гладнишка и Васил Петров, под съпровода на Шуменската филхармония с диригент Левон Манукян, ще представят  концерт – спектакъла „Бар накрая на света“ на каварненска сцена. Представлението ще е на 20 март, от 18,00 часа в залата на Народно читалище „Съгласие 1890” в крайморския град.

Жителите и гостите на Каварна ще имат възможността да се насладят на един изключително интересен спектакъл, изпълнен с много хитова музика, драматични скечове и чувство за хумор.

В представлението се разказва за един западнал бар в Америка, потънал в забвение и тъжни спомени. Неговият единствен „пазител” е певец, който помни времето на голямата му слава и не иска да го напусне. Заедно с млада певица ще се опитат да възродят живота в заведението, обединявайки традициите на класиката и модерното в музиката.

Залата на читалището ще бъде огласена от „Очарователният ритъм” на Джорж Гершуин, „Кабаре” на Лайза Минели,  „Отведи ме на луната”, „Лятно време”,  „My Way”,  „Ню Йорк, Ню Йорк” и много други парчета, изпълнени от Милица Гладнишка и Васил Петров.