Кастинг за шоуто „Добруджа търси таланти” ще се проведе в края на месеца

На 28 февруари, в залата на Народно читалище „Съгласие-1890“ ще се проведе кастинг за шоуто „Добруджа търси таланти”, което се организира от Народно читалище „Добрич-2017“ – град Добрич, под патронажа на Красимир Кирилов – Областен управител на Област Добрич.

Кастингът за участие започва от 14:00 часа, а избраните таланти ще се изявят от 19:00 часа. Възрастови ограничения няма. Изпълнителите имат пълна творческа свобода и са допустими изпълнения във всички жанрове, изкуства и пърформанси. Времетраенето трябва да е до 5 минути.

Всеки изпълнител трябва сам да си осигури акомпанимент и всички необходими пособия.

Победителите ще вземат участие в заключителния тур заедно с победителите от другите общини в областта. Наградният фонд включва безплатен запис на песен в студио и много други награди.

Формуляр за участие и декларация се попълват предварително от всички участници, индивидуални и групови, те могат да бъдат изтеглени от: сайта и фейсбук страницата на Община Каварна, след това изпратени на :kultura_kv@mail.bg , nch_saglasie@abv.bg или на място в отдел“Духовни и социални дейности“ и НЧ“Съгласие-1890“. Не се изисква такса за участие.

Кастинга и шоуто ще бъдат излъчвани на живо по интернет от „Регионална телевизия Добрич – телевизията на Добруджа“.