Jeremy? събират почитателите си в интерактивно шоу

Ерсин Мустафов от групата разкри пред Радио София, че музикантите ще се съберат заедно за първи път от началото на изолацията с много малък екип, за да направят своето събитие с предаване на поточно видео и без публика на място, разбира се:

„Концертът ще бъде малко по-различен с това, че няма просто да изсвирим сет-листа от песните, които сме планирали да направим. Помолихме нашите фенове да намерим подходящ начин, по който да комуникираме с тях. И това, до което достигнахме, е да свирим по няколко песни, да спираме, да отговаряме на въпроси, които са задали в лайв стрийма, да разговаряме с тях и след това да продължим с още няколко песни. И по този начин да го превърнем в малко по-интерактивно шоу.“

Друг член на Jeremy! – Ташо Колев разказа за първия си собствен лайв  стрийм и уточни, че концертната част в петък ще бъде около час и половина, но цялото събитие вероятно ще продължи около два часа с времето за въпроси на почитателите.

За да могат хората да присъстват на концерта, е необходимо се абонират (subscribe) за официалния канал на JEREMY? в Youtube, youtube.com/JEREMYband. А тези, които искат да подкрепят групата и клуба могат да купят билети тук: urbo.live/jeremy. Гледайте онлайн концерта на JEREMY? в клуб Terminal 1 на 24 април, в 21:00.

Източник: БНР