Ясна е програмата за Чунчево мюзик фест

Световни и местни звезди ще вземат участие в дългоочаквания „Чунчево самър мюзик фест 2021”. Той ще стартира на 31 юли в каварненското село Поручик Чунчево.

Първи на сцената ще излезе Ед Шийрън. Изпълнителят на хитовете Perfect, Shape Of You и Thinking Out Loud ще подгрее публиката в с. П Чунчево преди изявите на хедлайнера на вечерта Милко Калайджиев, който преди това е поканен на рожден ден на свой братовчед от селото.

Много емоции за музикалните фенове предлага и втората вечер. Тогава ще забият две култови банди – Металика и оркестър Кристали. След тях на сцената ще се качат каварненците от Do Sho Band.

Най-очаквана от местните жители е последната фестивална вечер, когато на сцената ще излезе Dr Dre. Хубаво е, че в селото ни ще дойде доктор от Америка и ще ни прегледа, радват се местните от новината за идването на доктор Дре.

Преговаряхме и с други звезди, но настъпи объркване, споделиха организаторите. Оказа се, че Били Айлиш е жена, а Алис Купър – мъж, и това определено ни смути, разясниха те. Дюран Дюран пък са отказали, тъй като по това време ще свирят в Баден Баден и ще ядат кус-кус.

 

Честит първи април!