Т MARKET отвори врати в Каварна

Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в Каварна. Toвa e 94-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 49-ият гpaд, в ĸoйтo cтъпвa. Той се намира на ул.„България 49“.

В новия магазин на Т MARKET в крайморския град, клиентите могат да се възползват от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети „Благодаря“. Те са част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ. Всеки клиент, пожелал да придобие такава карта, трябва да я заяви и получи на касите от веригата.

Лентата на новия магазин беше прерязана от Петър Павлов, изпълнителен директор на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

„Обектът, който откриваме днес, е направен по нов формат, който компанията ще развива занапред. Това ще спомогне за по-комфортно и ефективно пазаруване. Ще предложим на нашите клиенти оптимален асортимент, насочен изцяло към техните потребности. Новият ни формат ще им позволи да намират по-лесно нужните им стоки, като основен акцент ще има свежата храна – прясно българско месо, приготвена от нас кулинария и разнообразие на пресни плодове и зеленчуци.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Магазинът разполага с щанд за БИО и органик храни, топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, а в хлебния бар ще откриете широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Гражданите на Каварна ще могат да се възползват и от богатия избор на прясно българско месо, готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти.

„Вярвам, че с атрактивните си ударни цени, както и с процеса по преформатиране на магазините ни, ще дадем възможност за отличен избор от стоки – както хранителни, така и нехранителни. Разширяването на нашата търговска дейност продължава, като до края на годината ще открием още обекти.“, заяви Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.

Всички обекти на веригата се захранват изцяло от зелена енергия. “Максима България” работи успешно с българската компания “Болкан Лоджик”. Партньорства като това подпомагат прехода на българската икономика към нисковъглеродна и подкрепят българските компании, които осигуряват подобен тип услуга.

T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

През 2020 г. стартира и своя онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник, като обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg непрекъснато се разширява за максимално удобство на своите клиенти.