Ръководство за размери на мъжки къси панталони

Любимото лятно облекло на мъжете е съсредоточено върху мъжките къси панталони. Те са цветни, мултифункционални и най-важното е, че благодарение на тях горещите дни се усещат по-прохладно, а много голяма част от нас мечтаят именно за това.

Но когато дойде момента да обновим нашия гардероб и да изберем нови модели, често пъти изпадаме в затруднение, което най-вече е свързано с избирането на правилен размер. Точно поради тази причина днес решихме да Ви запознаем малко по-детайлно с това как да изберете правилния размер мъжки къси панталони за предстоящите летни седмици.

Как да изберем перфектния размер за нас?

Всяка една дреха, особено мъжките панталони, без значение дали са дълги, или къси, не бива да бъде прекалено стегната, защото през лятото температурата на кожата се повишава и това може да доведе до невъзможност за нормални физиологични процеси като дишане и потене. Така сме застрашени от топлинен удар, който може да бъде пагубен за нас. Прекалено широките дрехи пък ни правят да изглеждаме доста по-закръглени, отколкото наистина сме, и често пъти комплексите ни взимат превес във формирането на емоционалното ни състояние.

Ето защо Ви препоръчваме да измерите с шивашки метър илли рулетка какви са Вашите размери на ханша, както и дълбочината на чифт панталони, които вече имате. След това в електронния магазин на Bolf.bg можете да откриете таблица с размерите на всеки един модел мъжки къси панталони например и да сравните с Вашите. Така ще успеете да закупите перфектния за Вас модел, с който ще се чувствате удобно през целия ден.

На каква дължина мъжки къси панталони да се спрем?

Истината е, че съществуват десетки различни модели, но не всички са перфектни за нас. Първо трябва да се съобразим с нашата височина, а след това и със стила, към който искаме да се придържаме с бъдещата ни визия – спортен, спортно-елегантен, плажен и т.н. Мъжките къси панталони могат да бъдат с дължина до коляното, 3-4 см, 7-8 см или 9-10 см над коляното. Тези, които са една идея по-дълги са подходящи за спортно-елегантни визии, както и за мъже, които са доста високи, или такива, които се притесняват от външния вид на бедрата си. По-късите шорти могат да допълнят нашата плажна визия или всекидневно облекло, като те създават оптическа илюзия за издължаване на крайниците. Ето защо тези модели са доста по-подходящи за по-ниските хора, както и за такива, които притежават доста добра физика на бедрата.

Важно е да избирате правилно Вашите дрехи и най-вече това се отнася за мъжки къси панталони, защото удобството през летните дни е водещ фактор за нашето съществуване. Не подценявайте избора на правилен размер, само защото искате определен цвят или модел шорти. Трябва да се грижите не само за външността си, но и за здравето си. Проверявайте редовно наличните таблици с размери, където са поместени най-важните дължини и ширини и ги отнесете към Вашите персонални. По този начин със сигурност ще си гарантирате удобство.

Лятото е вече тук, така че е крайно време да се сдобиете с някоя нова дреха и да обновите гардероба си. Bolf.bg са ни подготвили страхотни предложения на невероятни цени, така че не губете време, а ги разгледайте веднага!