Нов кът за хранене към Детска кухня “Щастливо детство“ беше официално открит днес

С тържествена литургия бе открито най-новото съоръжение в помощ на родителите- остъклен навес оборудван с кът за отдих за майката и детето и детски столчета за храна. Проектът е реализиран с финансовата помощ на Община Каварна и е на стойност 30 000 лева. Специален гост на събитието бе кметът на Община Каварна Нина Ставрева.

„Надявам се, че все повече родители заедно със своите деца ще използват мястото и ще се чувстват комфортно и уютно. В Каварна има много слънчеви деца и те заслужават най-доброто, защото те са нашето бъдеще! Благодарности към всички, спомогнали за осъществяването на проекта “, заяви госпожа Ставрева.

Директорът на каварненската ясла Валентина Георгиева покани кмета Ставрева да се разходи из пъстрите коридори на детското заведение и с гордост показа как изглежда яслата от вътре. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева увери,че винаги могат да разчита на помощ от ръководството в подкрепа на най-малките жители на града.

Въодушевени от новите придобивки децата от детска ясла „Щастливо детство“изпълниха весела програма от песни и танци, след което с трепет и вълнение разгледаха новият детски кът за отдих.