Кметът на Каварна връчи грамоти за отлично представяне на ученици, взели участие в национално състезание в Пловдив

Кметът на Община Каварна Нина Ставрева връчи грамоти за отлично представяне на ученици от IV, V, VI и VII клас от СУ “Стефан Караджа“, взели участие в Националното състезание „Ключът на музиката“, провело се в град Пловдив.

„Ключът на музиката“ се организира от Министерство на образованието и науката. То дава възможност на учениците да демонстрират знания и умения, придобити в началния етап на основната образователна степен. На връчването присъства Емил Андонов- директор на СУ “Стефан Караджа“, Миглена Димова и Снежана Ангелова – учители по музика.

„Благодаря на г-н Андонов за поканата днес да имам изключителната чест да ви връча грамотите! Вие сте част от многото талантливи деца на Каварна! Благодаря ви за таланта, който носите в себе си, за труда, успехите и за това, че прославяте града ни!“, с тези думи госпожа Ставрева изрази своята благодарност към учениците и техните преподаватели.

Наградените ученици са: Божидар Гъдев, Делян Иванов, Преслава Парушева, Преслава Александрова, Велислава Ставрева, Аксел Мехмед, Димитър Колев, Ивайло Владов, Александра Димитрова, Антоан Стоянов, Виктория Станчева, Десислава Костова, Ивона Рашкова, Богдан Захаров, Кристиян Тодоров, Красимира Колева, Веселина Колева и Данина Димова.

Община Каварна пожелава все повече успехи и покорени върхове на всички талантливи деца от Каварна!