Качествени бебешки легла от Lorelli

Марката Lorelli, специализирана в производството на детски стоки, днес е сред фаворитите на много мами и татковци.

Това е така, защото компанията има отличителни черти и особености, които много се харесват на младите родители. Кои са те и защо да изберем бебешки легла Лорели? Какви видове с люлка се предлагат и кои са най-купуваните дървени модели на промоция? Сега ще разберем мненията на специалистите в онлайн магазин baby.bg.

Защо бебешките легла от марка Lorelli са толкова предпочитани

Компанията притежател на Лорели е DIDIS LTD и тя е създадена през 1995 година. Реално, тя успя да спечели сърцата на всички млади родители по света с отличното съотношение между цена и качество на нейните продукти. За производството на всеки от тях се използват качествени и дълготрайни материали и в същото време са сравнително евтини. Това е особено забележимо в България, защото тя е родината на компанията. Разбира се, продукцията от бебешки легла на Лорели се предлага и в останалите държави от Европа и света.

Гамата от бебешки легла под марката Lorelli днес е изключително разнообразна и функционална, което ще направи избора Ви по-прецизен и приятен. Например, към момента са достъпни: 

  • класически;
  • трансформиращи се модели Лорели;
  • люлка;
  • манеж и други.

Кои модели са най-купувани

Най-предпочитаните бебешки легла под марката Лорели са предимно дървените и тип люлка за максимален комфорт и удобство както на детето, така и на родителите. Те се отличават с изключителна надеждност, дълготрайност, отличен дизайн и конструктивни особености. Това осигурява гаранция за допълване и вписване на всички бебешки легла под марката Lorelli във всеки съвременен дом. Моделите тип люлка притежават невероятен механизъм, който позволява лекото и нежно поклащане, което действа приспивателно на всяко бебе.

Така родителите имат възможността да водят един по-тих и хармоничен живот, а детенцето им да расте с минимален детски плач и повече усмивки. Най-предпочитани също са трансформиращите модели Лорели, позволяващи по-нататъшното им използване, дори и след като бебето порасне. Това е възможно, благодарение на модулната им конструкция, позволяваща тяхното разглобяване и превръщане в други отделни мебели, като учебно бюро, шкаф за аксесоари, дрехи и други.

Това разбира се важи за по-скъпите и технически сложни детски креватчета под марката Lorelli. Поради това, често са предпочитани по-простите и евтини варианти, което обаче в никакъв случай не ги прави по-нискокачествени. Те просто са по-опростени и не предоставят такава сложна трансформация, както по-скъпите решения на Lorelli.