Илия Луков отправи специален поздрав към каварненци по случай празника на града

Народният певец Илия Луков отправи специален видео поздрав към жителите на град Каварна, които днес празнуват Гергьовден и празника на града. Той изпълни най-новата си песен „С България в сърцето“, която е посветена на крайморския град.

„Честит празник скъпи сънародници и специални поздравления за всички именици! Честит празник и на всички жители на Община Каварна!
Представям Ви новата си песен „С България в сърцето“ по текст на Катя Кирянова, аранжимент Иван Йосифов, музика и изпълнение Илия Луков. Песента е посветена на гр. Каварна, където се провежда Общобългарския младежки фолклорен събор. Благодарение на това прекрасно събитие всяка година имат възможност да се срещат потомци на българския род от Молдова, Украйна, Румъния, Македония, Косово, Албания, Западни покрайнини и други части на света, където се пазят българските песни и традиции.

Нека песента е поздрав и за всички българи по света, които пазят България в сърцето си.
За съжаление тази година събитието няма да се проведе, поради извънредната ситуация, в която сме всички, но нека си обещаем, че когато всичко отмине, пак ще сме заедно и онзи кът в сърцето запазен за българският род пак ще ни събира като един велик народ!“, написа в официалния си фейсбук профил той.

Видеото можете да гледате тук.