Автосервиз „Автогланц“ – професионално решение и отношение за всеки клиент и неговия автомобил

Автосервиз “Автогланц” в Каварна – експертен ремонт на вашия автомобил и професионално отношение

Автосервиз “Автогланц” в Каварна е професионално решение за ремонт на вашия автомобил. Сервизът предлага редица автомобилни услуги, сред които реглаж на преден и заден мост на 3D стенд, ремонт на ходова част, окачване, управление, смяна на спирачна течност и масла,филтри, ремъци, ремонт на горивна и охладителна система, ангренаж, диагностика и автотенекеджийски и автобояджийски услуги.

  

“Автогланц” разполага със стенд-дозер за разпъване на тежко катастрофирали автомобили, спотер и обратен чук за изправяне на затворени детайли без нагряване, рязане и заварки, лепене на брони и други пластмасови детайли.

 

Автосервизът има собствена линия за боя, скенер с точност до 99,9%, шприцова камера, както и такава за боядисване с изпичане на боята. Сервизът предлага и доставка на резервни части от проверени доставчици с опция връщане и отстъпка за клиента.

 

Освен изброените дейности, сервизът има сключен договор за доверен сервиз със следните застрахователни компании – ДЗИ, Дженерали, Армеец, Уника, Булстрад, Асет и Алианц.

 

Предвидени са отстъпки при предварително записване. Това може да стане на телефоните 0899145146 и 0898560380. Подалите заявка до края на март за автобояджийски услуги ще получат до 15% отстъпка.

 

Записването се извършва след оглед на автомобила, а ремонтите ще започнат от началото на април. Автосервиз “Автогланц” се намира на улица „Добрoтица“ 62 в Каварна.

 

Сервизът работи от понеделник до петък от 8 до 17 часа, с един час почивка от 12 до 13.