Музиканти от Каварна създадоха уникално групово видео, в което пеят заедно със свои приятели от цялата страна

Музикантите от каварненските рок групи Do Sho Band и ACCESS  направиха уникално видео, в което заедно със свои приятели от цялата страна пеят, за да повдигнат духа на българите по време на извънредното положение.

В дните на социална изолация момчетата от Do Sho Band решили да направят нещо, което да ги свърже, макар и онлайн.  „С моя приятел от Каварна Драгомир Димчев от ACCESS се сетихме, че можем да направим видеоклип, в който да обединим всички приятели и познати”, сподели Георги Дачев, който е един от рокмузикантите и създател на Do Sho Band .

Чрез социалните мрежи те се свързали с много свои съмишленици от страната и чужбина и записали груповото видео. Включили се не само хора на изкуството, а и такива, работещи в различните сфери. Никой от 19-те певци не знаел, кои са другите участници във видеото. Всеки един записал лично клипче в дома си, в което пее песента на Б.Т.Р. – „Няма връщане назад”. Отделните видеа били събрани в един общ клип, дело на Dark-White Vision.

„Отначало това беше просто идея за забавление, но около нея се роди и посланието, което искаме да оставим. А то е, че въпреки положението, в което живеем в момента, ние продължаваме да сме хора и приятели всеки ден. Така ще бъде и когато всичко свърши”, заяви Георги Дачев.

Нестандартното онлайн послание е хората да променят нагласата си към сегашната ситуация, да останат вкъщи, за да не застрашават своето здраве и това на близките си, но да намерят начин, макар и онлайн, да са заедно и да се забавляват.

Можете да се насладите на творчеството на Do Sho Band и да чуете техните авторски парчета в YouTube канала на бандата.