Дъщерята на Баш майсторът ще представи книгата си, посветена на него, на 1 април

Веселина Господинова е актриса, телевизионен водещ, мотиватор, а вече и писател. Преди време тя започна един грандиозен проект, посветен на 85–годишнината от рождението на великия български актьор Кирил Господинов. Освен с организирането на десетки събития Веси се зае и с написването на книга за своя баща, известен като Баш майсторът.

Книгата „Баш майстора завинаги” вече е факт. Тя събира в себе си истории за известния актьор, негови спомени, писма от приятели, интервюта с негови колеги и почитатели, а също можете да прочетете как е изглеждал той в нейните очи.

По покана на кмета на града Нина Ставрева Веси Господинова ще представи книгата си в град Каварна на 1 април, от 17:30 часа, в заседателната зала на Общината, присъстващите ще имат възможността да се докоснат отново до най-чистите спомени за любимия на поколения актьор и да се посмеят на забавните случки с него на сцената и извън нея.

„През лятото дадох обещание, че премиерата на книгата ми „Баш майстора завинаги“ ще е в Каварна и не намирам по-подходящ повод от Деня на хумора и шегата да се посмеем заедно“, сподели Веселина Господинова. „Благодаря на кмета на Каварна Нина Ставрева за Любовта!”, допълни тя.