Мюзикълът „Чикаго” оживява на балчишка сцена

Сюжетът разказва за кабаретна актриса, която убива любовника си, но с помощта на високоплатен адвокат успява да убеди съда в своята невинност и да стане звезда в очите на пресата и обществото.

Оригиналът на мюзикъла (1975) е на Боб Фос, един от най-големите американски хореографи и режисьори, комуто дължим и онези прекрасни филми-мюзикъли „Кабаре” и „Ах, този джаз”. Римейкът на „Чикаго“ в памет на Боб Фос (1996), отличен с 6 награди „Тони“, 2 приза „Лоурънс Оливие“ и „Грами“ за най-добър шоу албум, държи рекорда за най-дълго игран римейк на Бродуей. Преведен на 10 езика, мюзикълът е гледан от над 17 милиона зрители в цял свят. Филмът „Чикаго“ с Катрин Зита-Джоунс, Рене Зелуегър и Ричард Гиър има 6 награди „Оскар”. Жители и гости на Белия град ще имат възможността да се насладят на  култовия мюзикъл „Чикаго“ в интерпретацията на режисьора Борис Панкин и Маестро Страцимир Павлов, които след мюзикъла „Да пееш под дъжда“, удостоен с Награда ВАРНА 2019, отново работят заедно.

Билети на цена от 10 лв. можете да намерите на касите на Воденицата и „Двореца” – Балчик. За повече информация: 0899 88 34 78